Home terveys Kuinka tietää, saatko ammattimaista kasvohoitoa

Kuinka tietää, saatko ammattimaista kasvohoitoa

by admin
0 comment

Ammattimainen kasvohoito sisältää kuusi perusvaihetta: puhdistus, kuorinta/höyrytys, korkeataajuus/uutto, hieronta, naamio ja kosteutus. Vaikka jotkin peruskasvotekniikat voidaan tehdä kotonakin kylpyhuoneen pesualtaassa, jos olet kiinnostunut täydellisistä pariskuntakylpyläpaketeista, suosittelemme ammattimaista kasvohoitoa.
Kuitenkin, ellei sinulla ole hehkuvaa suositusta tietystä ammattilaisesta, on suositeltavaa välttää kasvohoidon ajoittamista ennen kuin olet suorittanut hyvän taustan laitoksesta ja heidän palveluvalikoimastaan. Kuorinta/höyry, uutto ja hieronta ovat tärkeitä vaiheita, jotka ammattilainen suorittaa parhaiten.
1. Kuorinta
Useita kuorivia kuorinta- ja voiteita voidaan käyttää säännöllisesti kotikasvohoidossa. Esteettikoilla on kuitenkin käytössään useita kuorintatuotteita, jotka tarjoavat tehokkaampia tuloksia – ne nopeuttavat merkittävästi solujen muodostumista. Joitakin yleisiä kuorintatuotteita, joita kosmetologit käyttävät ammattimaisessa kasvohoidossa, ovat mikrodermabrasio, entsyymit ja hapot
2. Poisto
Jos olet altis huokosten tukkeutumiseen, suositellaan ammattimaista poistoa, jotta huokoset ovat puhtaat ja kunnolla toimivat. Esteetikko pystyy poistamaan tukoksia huokosista, mukaan lukien mustat päät, näppylät (valkoiset päät) ja kovat valkoiset kuoppia aiheuttamatta haitallisia vaikutuksia ympäröiviin kudoksiin. Lisäksi bakteerit voidaan tuhota poistetuista huokosista matalalla sähkövirralla. Kiehuvat bakteerit, kystat ja näppylät voivat myös kuolla ihon alle. Korkea taajuus voi myös auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja edistämään elastiinin ja kollageenin kasvua.
3. Hieronta
Kasvohieronta stimuloi verenkiertoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Lisäksi lymfaattinen hieronta voi auttaa vieroitusprosessissa ja helpottaa poskionteloiden painetta. Ammattimainen kasvohieronta voi myös parantaa ihon sävyä ja rentoutua ryppyjä aiheuttavia kasvojen jännityksiä. Asianmukainen kotihoito ja kuukausittainen Esthetician kasvohoito auttavat pitämään ihosi terveenä, kirkkaana ja nuorekkaana.

You may also like

© 2022- Avaa Tarjous – Kaikki oikeudet pidätetään.